Behöver du hjälp?
Kontakta oss när som helst på info@goldofsweden.com

Hemlån av ringOm du vill prova någon eller några av våra ringar går det fint att göra ett hemlån av max tre stycken ringmodeller. Detta är kostnadsfritt inom Sverige och vi skickar ringen/ringarna som rekommenderat brev som du hämtar ut hos närmsta PostNord Serviceställe.

De ringar vi skickar ut för hemlån är tillverkade i silver och eventuella stenar är syntetiska ädelstenar av typen Cubik Zirkon, våra provringar är en mix av silverfärgade ringar och ringar förgyllda i rödguld eller roséguld. Ringens namn samt storleken (Carat) på stenen är graverad i ringen. De flesta av våra provringar har storlek 54 eller 55.

Du kan behålla ringarna hemma i max 3 dagar innan du skickar tillbaka dem till oss. Du använder då bifogad klisterlapp för returfrakt (som placeras över den gamla etiketten eller på ett nytt vadderat kuvert) och lämnar in försändelsen på närmsta PostNord Serviceställe.

Obs! Det är oerhört viktigt att du behåller kvittot du får när du lämnar in din försändelse hos ombudet, detta för att vår transportförsäkring ska gälla!

Vi står för fraktkostnaden både till dig och tillbaka till oss, men om ringen/ringarna inte skickas tillbaka i tid utfärdas en faktura på 2000 kr/ring. Första hemlånet är helt kostnadsfritt, men om du önskar att låna ringar fler gånger tillkommer en avgift på 200 kr för frakten.

Om du hellre vill besöka oss går det också bra att prova våra ringar i Guldsmedjan i Borås, där vi också har vår verkstad. Eftersom ringarna även skickas ut till kunder är det alltid säkrast att stämma av med oss först om det är någon särskild modell du är intresserad av så att den säkert finns inne just den dagen du kommer!

Beställ ringar för hemlån

★★★★★Recensioner
Det finns inte fler produkter i din varukorg
Totalt: (inkl. moms) 0,00 kr