Behöver du hjälp?
Kontakta oss när som helst på info@goldofsweden.com

Storleksguide: Så mäter du din RingstorlekDet finns olika sätt att ange ringstorlek i olika delar av världen och även inom Sverige, hos Gold of Sweden använder vi EU-storlekar vilket innebär att vi mäter omkretsen på insidan av ringen. Ett annat vanligt förekommande sätt att mäta är att ange ringens invändiga diameter. Se vår storlekstabell för att översätta de olika mätsätten.

Om du känner dig tveksam på din ringstorlek kan du beställa ett gratis ringmått från oss. Följ länken och fyll i dina uppgifter så skickar vi måttet till dig inom ett par dagar. Våra ringmått är väldigt tillförlitliga och brukar fungera bra för att hitta rätt storlek. Skulle det ändå inte bli rätt ingår alltid gratis storleksändring av din ring när du provat den hemma.

När du mäter din storlek med vårt ringmått bör du tänka på följande:

  1. Fingrets storlek kan variera något beroende på om du är varm eller kall, om det är morgon eller kväll etc. Prova därför gärna måttet vid några olika tillfällen.

  2. Ringmåttet ska sitta bekvämt på fingret men ska INTE kunna glida över knogen!

  3. Tänk på att känslan skiljer sig en del mellan smala och breda ringar, en bredare ring (4-8 mm) kräver ofta en något större storlek än en smalare modell (1-3 mm) som glider av och på lättare. Bra att ha i åtanke om man känner sig tveksam mellan två storlekar!

Beställ ett gratis ringmått

★★★★★Recensioner
Det finns inte fler produkter i din varukorg
Totalt: (inkl. moms) 0,00 kr