Skapa din unika ring tillsammans med oss

Kanske har du redan en tydlig bild av hur din drömring ser ut, kanske har du sett bilder på ringar du tycker om och vill kombinera eller efterlikna. Oavsett utgångsläge kan vi guida dig genom varje steg av processen så att resultatet blir en ring som uppfyller just dina förväntningar.

Att beställa en ring med egen design hos oss behöver inte vara dyrare än att köpa en ring i butik, dessutom lämnar vi alltid ett prisförslag på ringen innan vi påbörjar arbetet så att du kan känna dig trygg med slutsumman. Om du efter påbörjat ritningsarbete väljer att inte gå vidare med tillverkning av ringen betalar du enbart startavgiften på 1000 kr, som är inkluderad i offerten.

Vi använder oss av den senaste tekniken inom 3D-cad för att rita upp din design och med hjälp av datorn skapar vi fotorealistiska bilder på din ring från flera olika vinklar. När alla detaljer har fallit på plats tar du ställning till om du vill gå vidare och tillverkningen sker i så fall självklart med samma höga kvalitet och fina hantverk som våra övriga ringar.

Tack vare lång branscherfarenhet och stabila nätverk av leverantörer har vi alla möjligheter att handplocka en diamant eller ädelsten som uppfyller dina önskemål om såväl pris som kvalitet. Om du vill veta mer om vad man bör tänka på i valet av diamanter och ädelstenar titta här eller lämna helt enkelt över till oss att komma med ett förslag på en passande sten utifrån din budget.

Precis som för alla våra ringar gäller fri storleksjustering, fri frakt och fri gravyr. Vi erbjuder däremot ingen returrätt för specialdesignade ringar.

Image text

Från idé till färdig ring

1 din idé

Skicka in dina bilder och/eller skisser tillsammans med dina tankar och önskemål eller ring och beskriv din idé för oss.

2 OFFERT

Vi lämnar ett kostnadsfritt prisförslag för tillverkning av din ring inom 48 timmar. Därefter bestämmer du om du vill gå vidare.

3 MODELL

Vi ritar upp din design med hjälp av ett CAD-program, du får se 3D-bilder på ringen och lämna synpunkter och ändringsförslag tills du är nöjd med resultatet.

4 TILLVERKNING

Din ring tillverkas och färdigställs av våra skickliga guldsmeder och därefter skickas den, exklusivt förpackad till dig.

★★★★★Recensioner
Det finns inte fler produkter i din varukorg
Totalt: (inkl. moms) 0,00 kr