VÅR HISTORIA

Gold of Sweden är ett webbaserat företag bildat 2016. Vi säljer uteslutande våra egna kollektioner av hållbara guld- och diamantringar med målsättning att kunna erbjuda högsta kvalitet till bästa möjliga pris. Alla våra ringar tillverkas i Sverige av hantverkare med stor yrkesskicklighet och med återvunnet guld. Tack vare lång branscherfarenhet och väletablerade nätverk kan vi erbjuda ett brett utbud av prisvärda diamanter och ädelstenar och vi har även stor vana av att förverkliga kunders egna designidéer.

Företagets grundare Johan Odén är tredje generationens guldsmed och arbetar än idag sida vid sida med sin far, faster och farfar i Borås Guldsmedja. Smedjan grundades av Johans farfar 1963 och har sedan dess vuxit till en väletablerad verksamhet med mycket gott rykte hos sina kunder. Johan har arbetat i familjeföretaget i över 20 år och efter att ha tagit över ägarrollen för ett antal år sedan växte tanken på att nå ut till en större kundkrets. Det nya bolaget Gold of Sweden bildades.

Teamet bakom Gold of Sweden har sedan dess växt sig större och vi arbetar ständigt för att utvecklas tillsammans med våra kunder. Vi känner stolthet i vår genuina hantverkshistoria, vår lokala tillverkning och höga kvalitet. Vår målsättning är att erbjuda varje kund ett personligt bemötande och en så bra och trygg köpupplevelse som möjligt.

HÅLLBART HANTVERK UTAN MELLANHÄNDER

Vi vill bidra till medvetna val som känns rätt inte bara i stunden utan även i framtiden. En ring från Gold of Sweden har en design och kvalitet som håller genom hela livet och ärvs i bästa fall från generation till generation. Det är hållbarhet för oss.

Våra ringar är aldrig massproducerade utan tillverkas exklusivt efter kundens beställning av våra skickliga guldsmeder. En kombination av traditionella hantverksmetoder och den allra senaste teknologin inom branschen ger oss stora möjligheter att möta varje kunds önskemål.

Vi använder enbart återvunnet guld och bidrar på så sätt till att minska den globala efterfrågan på nybrutet guld och de påfrestningar detta innebär för miljön. Vi är också stolta att kunna erbjuda labbodlade diamanter som alternativ till stenar som brutits ur jordskorpan, med de påfrestningar som detta trots allt innebär för jordens resurser. Våra naturliga diamanter är givetvis garanterat konfliktfria.

Vi har valt att inte använda oss av återförsäljare utan säljer våra ringar direkt till dig i vår webbutik, detta kapar onödiga mellanhänder och gör att vi kan erbjuda hög kvalitet till mycket fördelaktiga priser. Om du vill se våra ringar live finns samtliga modeller som visningskollektion hos Guldsmedjan i Borås där vi också har vår verkstad. Eftersom vi även skickar ut våra visningsringar till kunder som vill prova hemma är det alltid säkrast att stämma av med oss först om det är någon särskild modell du vill prova på plats i butiken, så att den säkert finns där just den dagen. Om du önskar kan du även beställa din ring på plats och/eller välja att hämta ut din leverans i butiken.

★★★★★Recensioner
Det finns inte fler produkter i din varukorg
Totalt: (inkl. moms) 0,00 kr