Behöver du hjälp?
Kontakta oss när som helst på info@goldofsweden.com

Frakt & retur

När du köper din ring hos Gold of Sweden ingår alltid fri frakt och din ring är självklart fullt försäkrad och spårbar under hela leveransen. Med hjälp av medföljande formulär och retursedel har du dessutom möjlighet att kostnadsfritt skicka in din ring för storleksjustering eller att returnera den om du ångrar ditt köp eller inte är helt nöjd.

Vi använder Post Nord för våra leveranser och leverans sker till utlämningsställe med SMS-avisering. Om du föredrar att hämta ut din vara i butik så är du välkommen att göra det i Guldsmedjan i Borås.

Hos Gold of Sweden tillverkas varje ring exklusivt efter kundens beställning, detta innebär att leveranstiden för släta ringar är upp till fyra veckor och för ringar med diamanter upp till 6 veckor. Skulle det vara så att du har extra bråttom med din beställning för att hinna till ett viktigt datum försöker vi självklart hjälpa till så gott det går. Kontakta oss i så fall så undersöker vi möjligheten att snabba på din leverans!

ÖPPET KÖP OCH FRI RETUR

När du köper din ring hos Gold of Sweden har du öppet köp och fri retur i 14 dagar. Du kan returnera din ring med hjälp av bifogad retursedel under förutsättningra att både produkt och förpackning är i absolut nyskick.

Ångerrätten gäller inte specialtillverkade produkter (Egen design) eller för produkter som har ett diamantvärde överstigande etthundratusen (100 000) SEK. Produkter som anpassats eller förändrats enligt kundens önskemål, till exempel ändrad höjd eller bredd på skena etc räknas som en specialtillverkad produkt.

För mer detaljerad information se våra köpvillkor.

★★★★★Recensioner
Det finns inte fler produkter i din varukorg
Totalt: (inkl. moms) 0,00 kr