Behöver du hjälp?
Kontakta oss när som helst på info@goldofsweden.com

Återvinn ditt guldAlla våra ringar tillverkas av 100% återvunnet guld, detta kräver mindre energi, mindre resursanvändning och minskar utsläppen till luft, mark och vatten jämfört med att bryta guld i en gruva. Ett hållbart och självklart val för oss!

Återvinning av guld sker genom en reningsprocess som kallas affinering där ädelmetallen skiljs från övriga ämnen och oädla metaller. Vi samarbetar med en av världens modernaste anläggningar som är certifierade enligt LBMA, vilket garanterar att vårt guld affinerats med etiskt och ekologiskt godkända processer samt enligt alla lagar och normer.

Om du har eget guld hemma tar vi mer än gärna emot detta för återvinning. Om du väljer att använda guldet som betalning när du köper en ny ring hos oss får du dessutom ett högre pris/gram för den mängd guld som motsvarar vikten av din nya ring. Detta innebär i praktiken att det kan göra stor skillnad i pris att använda sitt eget guld vid köp av nya ringar hos oss, detta är vårt sätt att uppmuntra och belöna viljan att återvinna och tillsammans med oss spara på jordens resurser.

Exempel 1: Om du skickar in 25 gram guld (18k) och väljer en ny ring som väger 12 gram, får du 12x500 + 13x400 = 11 200 kr att använda som betalning för din nya ring.

Exempel 2: Om du skickar in 25 gram guld (18k) och inte vill använda guldet till en ny ring, betalar vi ut 25x400 = 10 000 kr till det bankkonto du angivit.

Det tillkommer inga dolda avgifter eller värderingskostnader - vi betalar det pris som anges nedan oavsett vilken mängd guld ni skickar in till oss. Tryggt och enkelt!

Läs våra fullständiga villkor här!Du skickar enkelt in ditt guld till oss genom att beställa ett guldkuvert, så här går det till steg för steg:

  1. Beställ ett kostnadsfritt guldkuvert via länk här nedan eller via mail

  2. Placera ditt guld i påsen och lämna in försändelsen hos närmsta PostNord Servicecenter. OBS! Viktigt att du behåller kvittot som du får när du lämnar brevet, detta för att vår transportförsäkring ska gälla!

  3. När vi tagit emot din försändelse utförs en värdering av guldet och vi meddelar dig via mail vad ditt guld är värt.

  4. Du bekräftar via mail om du vill gå vidare med att sälja ditt guld eller om du vill att vi returnerar det till dig.

  5. Dina pengar betalas ut till önskat bankkonto eller som en värdekod att använda i vår onlinebutik.

Beställ ett guldkuvert

★★★★★Recensioner
Det finns inte fler produkter i din varukorg
Totalt: (inkl. moms) 0,00 kr