Behöver du hjälp?
Kontakta oss när som helst på info@goldofsweden.com

FörpackningNär du köper en ring hos Gold of Sweden levereras den alltid i en exklusiv ask med tillhörande ytterförpackning. Förutom att din ring ligger skyddad så är den blå sammetsasken väldigt vacker och passar perfekt för alla tillfällen då du överlämnar en ring, kanske som en gåva till någon du tycker om, vid ett frieri eller att ta med till vigseln. Asken är också den perfekta förvaringen för de tillfällen då du inte bär ringen på ditt finger.

Om du köper en ring med en diamant på 0,30 Carat eller större medföljer ett certifikat från GIA som intygar att diamanten är kontrollerad av en internationell, oberoende part. Certifikatet innehåller också en fullständig analys av diamantens mått, proportioner, färg, slipning och övriga egenskaper vilket innebär en trygghet för dig som köpare. I de fall din ring levereras med ett certifikat kommer detta i ett kuvert placerat i locket av den vita ytterförpackningen. För släta ringar och ringar med diamanter mindre än 0,30 Carat förpackas den blå sammetsasken i en mindre vit ytterförpackning.

Vår förhoppning är att förpackningen ska bli en del av upplevelsen när du köper din ring hos oss och att den blå asken får bidra till att skapa fina minnen av viktiga ögonblick.

★★★★★Recensioner
Det finns inte fler produkter i din varukorg
Totalt: (inkl. moms) 0,00 kr